گروه خودروسازی سایپا در اطلاعیه‌ای دلایل افزایش اخیر قیمت خودروها را اعلام کرد.
معاون وزیر جهاد با بیان اینکه روش جدید توزیع گوشت تنظیم بازاری امروز ابلاغ می شود،گفت:طی حدود دو هفته اخیر قاچاق دام کاهش یافته است.
بانک مرکزی اعلام کرد: فروش ارز صادرکنندگان خصوصی در سامانه نیما شتاب گرفت.
مجلس شورای اسلامی منبع تامین بدهی‌های دولت در سال 98 را تعیین کرد.
دلا‌ر صادراتی به بازار می‌آید؟
روند افزایش تولید و تحویل به مشتریان که توسط تیم مدیریتی جدید گروه سایپا صورت گرفته در جهت پاسخ‌گویی به تعهدات معوق بدون هیچ وقفه‌ای و به‌شکل مستمر و روزانه ادامه دارد.
معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش شرکت ایران خودرواعلام کرد : همزمان با عرضه تعداد بالایی از خودروهای تولیدی و با اجرای شرایط فروش فوری درروزهای آتی، حباب قیمت خودروهای این شرکت دربازار شکسته خواهد شد.
کاهش تولید اوپک و متحدانش و همچنین تحریم های آمریکا علیه ایران و ونزوئلا موجب شده تا قیمت نفت به بالاترین رقم خود از نوامبر سال گذشته برسد.
بر اساس اعلام اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی قیمت هرکیلوگرم مرغ در تهران 15500 تومان است، درحالی که قیمت یادشده نرخ سقف این محصول به‌حساب می‌آید و در بازار این محصول با قیمت‌های متفاوت و حتی تا 13 هزار تومان نیز به‌فروش می‌رسد.
گروه خودروسازی سایپا برای کنترل قیمت‌ها در بازار فروش فوری محصولات خود را آغاز می‌کند.