200 میلیون تومان مالیات خانه های لوکس پرداخت شد
- 1400/12/22 21:32:19
- 0 نظر
- 312
- منبع : ایسنا
- کد خبر : 479361
وی افزود: حدود 13 هزار واحد مسکونی لوکس شناسایی شده که تاکنون پرداخت مالیات در این زمینه کمتر از 100 نفر به ارزشی تقریبا 200 میلیون تومان بوده است و برای مالیات خودروهای لوکس نیز نزدیک به 2000 نفر معادل 12 میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند.
این مقام مسئول تاکید کرد: این مالیاتها بیشتر در زمان نقلوانتقال وصول میشوند و اینگونه نیست که در هر صورت وصول نشوند، بلکه این مالیاتها در سامانههای مالیاتی ثبت شدهاند و روند وصول آنها به صورت جدی پیگیری خواهد شد و بدین منظور، جرائم و اقداماتی در این زمینه پیشبینی شده است.
رحیمی بیان کرد: از آنجا که در سال آینده نیز این پایههای مالیاتی دیده شده و سامانههای مالیاتی توسعه یافته است، پیشبینی ما این است که عمده مالیاتهایی چون مالیات خانه خالی، خانه و خودروهای لوکس در سال آینده پرداخت شود.
طبق این گزارش، براساس قانون بودجه امسال صاحبان خودروهایی که ارزش روز آنها بالاتر از یک میلیارد تومان باشد، مکلف به پرداخت «مالیات خودروهای لوکس» هستند و اگر یک خانوار یا یک شخص حقیقی و حقوقی بیش از یک خودرو داشته باشد (فقط خودروهایی که به نام افراد تحت تکفل خانوار هستند) و مجموع ارزش روز آنها بالاتر از یک میلیارد تومان باشد، این افراد نیز مشمول مالیات بر خودروهای لوکس خواهند بود.
بر این اساس کسانی که بالای 18 سال سن داشته باشند باید مالیات خودروی خود را جداگانه بپردازند، اما مالیات کسانی که زیر سن قانونی و کمتر از 18 سال داشته باشند به نام سرپرست خانوار منظور میشود.
نرخ مالیات سالانه خودروهای لوکس به شرح ذیل است:
1- تا مبلغ 1.5 میلیارد تومان نسبت به مازاد یک میلیارد تومان معادل یک درصد
2- تا مبلغ سه میلیارد تومان نسبت به مازاد 1.5 میلیارد تومان معادل دو درصد
3- تا مبلغ 4.5 میلیارد نسبت به مازاد سه میلیارد تومان معادل سه درصد
4- نسبت به مازاد 4.5 میلیارد معادل چهار درصد
از سوی دیگر، خانههایی که ارزش آنها با احتساب عرصه و اعیان بیش از 10 میلیارد تومان باشد، خانه لوکس محسوب شده و مالک آن باید در بهمن امسال این مالیات را پرداخت میکردند که خانههای درحال ساخت و در سال تملک از پرداخت این مالیات معاف هستند.
- نرخ مالیات سالانه خانههای لوکس نیز به شرح ذیل است:
1- نسبت به مازاد 10 میلیارد تا 15 میلیارد تومان؛ یک در هزار
2- نسبت به مازاد 15 میلیارد تا 25 میلیارد تومان؛ دو در هزار
3- نسبت به مازاد 25 میلیارد تا 40 میلیارد تومان؛ سه در هزار
4- نسبت به مازاد 40 میلیارد تا 60 میلیارد تومان؛ چهار در هزار
5-نسبت به مازاد 60 میلیارد تومان به بالا پنج در هزار
نظرات
- 0 نظر