چرا نان در تهران گران شد؟
- 1398/07/04 09:51:08
- 0 نظر
- 1264
- منبع : تسنیم
- کد خبر : 66035
عزیز الله افضلی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: با توجه به اینکه قیمت نان در پنج سال گذشته تغییری نداشته است قیمت این محصول با تصمیم دولت افزایش یافت و اصلاح شد و نرخ های جدید به اتاق اصناف و اتحادیهها ابلاغ گردید.
وی با بیان اینکه قیمتهای جدید نان از ابتدای مهرماه لازم الاجرا است افزود: طرح نظارتی در این راستا از امروز 4 مهرماه با همکاری تعزیرات حکومتی، بازرسی اتاق اصناف و نمایندگان اتحادیههای نانوایان سنتی در دستور کار قرار دارد تا قیمت و وزن این محصول در نانواییها کنترل شود و با متخلفان برخورد گردد.
سرپرست نظارت و بازرسی سازمان صنعت و معدن استان تهران ادامه داد: میزان جرائم احتمالی نانوایان به دلیل گرانفروشی یا کمفروشی 2 تا 5 برابر تخلف و بر اساس آرد دریافت شده محاسبه میشود.
وزن نانهای سنتی افزایش یافت
وی تصریح کرد: وزن نانها در نرخ نامه اعلامی به واحدهای صنفی افزایش یافته است و امیدواریم با اصلاح قیمتها، نان با کیفیتتری به دست مصرفکنندگان برسد.
افضلی با تأکید بر عدم افزایش قیمت نان در 5 سال گذشته گفت: قیمت آرد اختصاصی به نانواییهای دولتی و آزاد تغیری نکرده است و دلیل افزایش یا اصلاح قیمت نان، افزایش قیمت آب، برق، دستمزدها و سایر هزینههای سربار واحدهای نانوایی است.
به گزارش فبنا، یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران پیشتر در نشست ستاد تنظیم بازار استان خبر از تغیرات قیمت نان در تهران داد و گفت: در بخش نانواییهای یارانهپز، بربری با آرد 830 تومانی بهقیمت یکهزار تومان، سنگک با آرد 815تومانی، یکهزار و 200 تومان، تافتون با آرد 820تومانی، 550 تومان و لواش با آرد 820تومانی بهنرخ 300 تومان عرضه میشود.
وی اظهار داشت: وزن چانه برای بربری 510 گرم، سنگک 560 گرم، تافتون 230 و لواش 140 گرم باشد.
صادقی قیمتهای جدید را برای نانواییهای آزادپز نیز با قیمت گندم 900تومانی اعلام و تشریح کرد: قیمت بربری در این نانواییها با آرد یکهزار و 230 تومانی بهقیمت یکهزار و 500 تومان، سنگک با آرد یکهزار و 170 تومانی بهنرخ یکهزار و 800 تومان، تافتون با آرد یکهزار و 200 تومانی بهقیمت 850 تومان و لواش با آرد یکهزار و 200 تومانی بهنرخ 450 تومان عرضه میشود.
وی خاطرنشان کرد: وزن چانه در نانواییهای آزادپز برای بربری باید 580، سنگک 650، تافتون 280 و لواش 170 گرم لحاظ شود.
انتهای پیام/
نظرات
- 0 نظر