به منظور تامین برق پایدار مشترکان خانگی؛

ادارات خوزستان از امروز با ساعت کاری جدید فعالیت می‌کنند

  • 1398/03/01 08:13:33
  • 0 نظر
  • 415
  • منبع : مهر
  • کد خبر : 24564

به گزارش فبنا، به منظور کاهش مصرف برق و تأمین برق مورد نیاز مصارف خانگی، چندین سال است که در استان خوزستان ساعت کاری ادارات و سازمان‌ها در فصل تابستان کاهش می‌یابد تا به خصوص در ساعت‌های اوج مصرف با تعطیلی ادارات، امکان تأمین برق مورد نیاز برای مصارف خانگی مهیا شود.

امسال نیز استانداری خوزستان اقدام به کاهش ساعت اداری در استان از اول خرداد ماه گرفته است و این کاهش ساعت کاری از امروز عملیاتی شد.

بر این اساس ساعت کاری ادارات و سازمان‌های دولتی در این استان از اول خرداد تا 18 خرداد روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت صبح تا 13:30 ظهر و از 19 خرداد تا 31 شهریور روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت صبح تا 13 ظهر تعیین است.

ادارات خوزستان به غیر از بانک‌ها و سازمان‌های امدادی چندین سال است که روزهای پنج شنبه تعطیل هستند.

این در حالی است که ساعت کار بیمارستان‌ها، مراکز امدادی و درمانی، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، بخش‌های ارائه دهنده خدمات عمومی و آتش نشانی‌ها به روال سابق خواهد بود.

شورای هماهنگی بانک‌های استان خوزستان نیز اعلام کرده است که امروز ساعت کاری جدید بانک‌های استان را اعلام می‌کند.

همچنین در نامه‌ای که به امضای استاندار خوزستان برای دستگاه‌های دولتی استان ارسال شده است، آمده است: مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف هستند؛ ضمن رعایت دقیق ساعت کاری اعلام شده پس از پایان ساعت کار اداری نسبت به نظارت بر صرفه‌جویی در مصرف برق اقدام لازم معمول و در صورت گزارش عدم رعایت صرفه‌جویی برق با دستگاه مختلف برخورد قانونی خواهد شد. شرکت‌های برق منطقه‌ای، توزیع نیروی برق استان و اهواز موظف هستند به منظور کنترل و نظارت بر مصرف برق توسط ادارات و سازمان‌ها در دوره مذکور، گروه‌هایی را تشکیل دهند و نتیجه را هر 15 روز به استاندار خوزستان گزارش نمایند.

چند روز قبل معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه با اقدامات مدیریت مصرف در سال گذشته یک و نیم برابر درآمد برق کشور صرفه‌جویی شده است، افزود: 19 خرداد که تاریخ شروع اقدامات مدیریت مصرف در سال گذشته در خوزستان بوده را به عنوان روز مدیریت مصرف نام گذاری کرده‌ایم و در 19 خرداد پیش رو اعلام می‌شود.

همایون حائری در نشست کمیته کنترل و کاهش پیک بار تابستان 98 خوزستان با حضور مدیران صنعت برق و استاندار گفت: تابستان سال گذشته با اقدامات انجام گرفته بیش از دو هزار و 200 مگاوات در کشور در پیک بار صرفه‌جویی شد آن هم در شرایطی که کمبود تولید نیروگاه‌های برق آبی را در کشور داشتیم. خوزستان به تنهایی 500 مگاوات صرفه‌جویی داشت و اگر بتوانیم این 500 مگاوات را برای سال 98 هم ادامه بدهیم هزار مگاوات صرفه‌جویی خواهد بود و اگر این هزار مگاوات در سمت مصرف را به سمت تولید منتقل کنیم و تلفات شبکه انتقال و توزیع و مصرف داخلی نیروگاه‌ها را نیز در نظر بگیریم باید هزار و 500 مگاوات نیروگاه نصب می‌کردیم تا هزار مگاوات صرفه‌جویی شده را جبران می‌کردیم.

وی افزود: این هزار و 500 مگاوات در خوزستان برابر است با 15 هزار میلیارد تومان در شرایط فعلی و دو هزار و 200 مگاوات صرفه‌جویی در کشور معادل برابر با 30 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی در کشور است و این عدد چیزی حدود یک و نیم برابر درآمد صنعت برق است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان نیز در این نشست گفت: سال گذشته برای اولین بار رشد مصرف برق منفی بوده است و این نتیجه اقدامات انجام شده و هماهنگی‌های صورت گرفته در کاهش ساعت اداری بوده است.

محمود دشت بزرگ با بیان اینکه کاهش ساعت اداری در سال گذشته باعث شده تا 263 مگاوات در شبکه صرفه‌جویی شود، بیان کرد: برای سال 98 نیز پیشنهاد می‌کنیم با توجه به افزایش دما و وارد شدن به محدوده بالای 6 هزار مگاواتی و رشد 15 درصدی مصرف برق در روز گذشته، از ابتدای خرداد ساعات اداری کاهش یابد.

وی تصریح کرد: نیاز مصرف تابستان پیش رو هشت هزار و 880 مگاوات برآورد شده که با کارهای مدیریت مصرفی و صرفه‌جویی 961 مگاواتی باید بتوانیم آن را در هفت هزار و 919 مگاوات همانند سال قبل نگه داریم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان تاکید کرد: نیروگاه‌های برق آبی و حرارتی هر کدام با تولید چهار هزار و 500 مگاوات توان تولید 9 هزار مگاوات برق در استان را دارند اما باید توجه داشت که در شبکه برق استان با شبکه سراسری تبادل و دریافت صورت می‌گیرد و با توجه به بالا بودن عمر ترانس‌ها و بارگیری بالای سه ماهه از آنها ممکن است در شبکه خللی ایجاد شود و لازم است که کاهش ساعات اداری مد نظر قرار گیرد.

نظرات
  • 0 نظر