چرا باید قوطی کنسرو ماهی را جوشاند؟
- 1399/05/17 05:35:09
- 0 نظر
- 392
- منبع : ایسنا
- کد خبر : 221594
وی ادامه داد: خارج کردن محتویات کنسرو و سپس جوشاندن یا تف دادن آن کمکی به از بین رفتن بوتولیسمی که ممکن است در کنسرو ایجاد شده باشد نمی کند. کنسرو دربسته استریل است . درصد مخاطره ای که برای بوتولیسم پیش بینی می شود بالا نیست ولی برای اینکه این میزان به صفر برسد باید با قوطی در آب جوش جوشانده شود تا فرآیند استریل کامل شود.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران اضافه کرد: بوتولیسم از میکروارگانیسم کلوستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود که این میکرو ارگانیسم بی هوازی است و باید آن را در همان شرایط بی هوازی از بین برد. بوتولیسم ممکن است در مواد غذایی کنسرو شده که به درستی استریل نشده یا استریل آنها نامناسب است، ایجاد شود و سپس در ظرف دربسته بی هوازی رشد کند؛ بنابراین تنها راه از بین بردن این میکروارگانیسم جوشاندن است.
گلشاهی تصریح کرد: بوتولیسم در کنسروهای اسیدی مانند کمپوت وجود نمی آید و بیشتر امکان دارد در کنسروهای غیر اسیدی به ویژه پروتئینی ایجاد شود.
نظرات
- 0 نظر