ماندگاری میوهها با یک محصول دانشبنیان افزایش یافت
- 1400/09/13 21:09:09
- 0 نظر
- 305
- منبع : ایسنا
- کد خبر : 442438
به گزارش فبنا، صادق رحمتی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به رفع این چالش با یک پوشش خاص برای انواع میوه، گفت: ما پوششی برای نگهداری فرآوردههای تازه تولید کرده ایم که روی سطح میوه قرار میگیرد و به لحاظ زیستی، ماندگاری میوه را افزایش میدهد.
وی افزود: این محصول دانشبنیان که مبتنی بر زیستفناوری تولید شده، تنفس میوه را پایین میآورد و بدین ترتیب دوام محصول بیشتر می شود. بنابراین میوه ای که در شرایط عادی میتوان تا یک هفته آن را نگه داشت، با استفاده از این پوشش، بین 3 تا 4 هفته تازه و سالم می ماند.
رحمتی خاطرنشان کرد: این پوشش که برای بسیاری از میوه ها و خانواده صیفی جات کاربرد دارد، از ترکیب نانو ذرات کلسیم با ترکیبات دیگری که به اسیدهای چرب بازمی گردند، تولید شده است.
وی یادآور شد: موارد مصرف این محصول دانش بنیان نیز بسیار است و علاوه بر نگهداری خانگی میتوان در مصارف صنعتی نیز آن را به کار بست؛ از سردخانه های میوه و باغدارانی که می خواهند میوه را دورتر از فصل عرضه کنند گرفته تا حمل ونقل های دریایی که محصول با کانتینر منتقل می شود، تنها بخشی از کاربردهای پوشش زیستی ایرانساخت به شمار میرود.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، رحمتی با بیان اینکه تولید این محصول دانش بنیان تاکنون برای 6 نفر اشتغال مستقیم فراهم آورده، افزود: خدمات و حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ایجاد بازار برای شرکتهای دانشبنیان و حمایت از تولیدات آنها اثربخش بوده است و این امید وجود دارد که سایر بخشها به ویژه کشاورزی نیز راه را برای تولیدکنندگان محصولات دانشبنیان، هموار کنند.
نظرات
- 0 نظر