چرا کنسرو ماهی ارزان نشد؟
- 1399/08/24 08:41:00
- 0 نظر
- 335
- منبع : ایسنا
- کد خبر : 270997
وی ادامه داد: در حال حاضر ماهی های استفاده شده در کنسروهایی که به بازار عرضه می شود از صید ابتدای سال یا وارداتی بوده و به زودی ماهی های صید جدید وارد فرآیند کنسروسازی می شوند.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران اضافه کرد: تغییر قیمت کنسرو الزاما با تغییر قیمت درج شده روی قوطی همراه نخواهد بود و این کاهش قیمت به صورت فروش های ویژه و تخفیفهای مختلف انجام خواهد شد، زیرا با اتمام فصل صید دوباره با افزایش قیمت مواجه خواهیم شد و این امکان وجود ندارد که دائما و به صورت لحظه ای قیمتها برای مراجعی از جمله سازمان حمایت اعلام شود.
وی با اشاره به اینکه در یک برهه ای قیمت کنسرو ماهی تن تا 32 هزارتومان هم رسید و در حال حاضر متوسط قیمت آن در بازار برای مصرف کننده 26 هزارتومان است، اظهار کرد: پیش بینی می شود قیمت کنسرو ماهی به 23 تا 24 هزارتومان برسد.
گلشاهی با اشاره به اینکه قیمت مصوب کنسرو ماهی سال گذشته 19 هزار و 500تومان بود و امسال به طور متوسط به 24 هزارتومان خواهد رسید، افزود: باید توجه داشته باشیم که سایر هزینه های تولید هم امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و در همین یک ماهه قیمت روغن مورد استفاده در کنسرو ماهی که حدود 18 درصد حجم قوطی را دربرمی گیرد با افزایش چشمگیری مواجه شده است.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران در پایان از ورود کنسرو ماهی قزل آلا به صورت تولید تجاری به بازار خبر داد و گفت: اخیرا کنسرو ماهی قزل آلا به صورت گسترده وارد بازار شده است که از نظر قیمتی نسبت به کنسروهای دیگر به صرفه تر بوده و می تواند بخشی از نیاز بازار را تامین کند.
به گزارش فبنا، افزایش قیمت کنسرو ماهی از ابتدای سال کلید خورد و قیمت هر قوطی کنسرو ماهی تا 32 هزارتومان هم رسید. افزایش قیمتی که علت آن پایان فصل صید و عرضه کم ماهی به بازار عنوان شده بود و مسئولان مربوطه نیز اعلام کرده بودند با آغاز فصل صید یعنی از پایان شهریور ماه و ورود صید جدید به کارخانه ها قیمت کنسرو ماهی روند کاهشی پیدا خواهد کرد.
نظرات
- 0 نظر