اقتصاد آمریکا شدیدترین رکود را از سال 2007 تجربه کرد

  • 1399/05/14 09:33:43
  • 0 نظر
  • 362
  • منبع : تسنیم
  • کد خبر : 220871
- اخبار اقتصادی -

به گزارش فبنا، به نقل از رویترز، فعالیت تولید کارخانه ای در آمریکا در ماه جولای به بالاترین رقم طی یک تا یک سال و نیم گذشته رسید. سفارش ها علیرغم افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا افزایش یافت ولی نگرانی در مورد ادامه این رونق اقتصادی وجود دارد.

 تحقیقات موسسه مدیریت عرضه (ISM) نشان می دهد مسیر رونق تولید کارخانه‌ای هنوز بسیار طولانی و پر دست انداز است. طبق اطلاعات این موسسه، استخدام نیروی کار در کارخانه ها یک سال است در سطح بسیار پایینی قرار دارد.

جیمز نایتلی، اقتصاددان ارشد در آی ان جی نیویورک می گوید:« انتظار داریم پس از گذراندن دوره ای که کسب و کارها به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا تعطیل شده بود، بخش بزرگی از شرکت ها اعلام کنند که تولید شان افزایش یافته است. هنوز هم تعدیل نیرو در این بخش وجود دارد. با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا، کسب و کار ها همچنان محتاط هستند».

موسسه مدیریت عرضه اعلام کرد شاخص فعالیت کارخانه‌ای در ماه جولای به 54.2 رسیده است، درحالی که در ژوئن برابر با 52.6 بود. این بالاترین رقم این شاخص از مارس 2019 بوده و نشان دهنده دومین ماه پیاپی توسعه است. رقم بالای 50 رشد تولید کارخانه ای را نشان می دهد که  11 درصد از اقتصاد آمریکا را تشکیل داده است. اقتصاددانها پیش‌بینی می‌کنند این شاخص در ماه جولای تا 53.6 افزایش یابد.

درخواست مزایای بیکاری برای دومین هفته پیاپی افزایش یافته است. حدود 30.2 میلیون آمریکایی در اوایل جولای مزایای بیکاری دریافت می کردند.

تاکید فدرال رزرو آمریکا بر تداوم پولپاشی دولت برای نجات اقتصاد این کشور
بزرگترین شرکت هواپیمایی آمریکای لاتین 2700 نیروی کار خود را اخراج می‌کند

اقتصاد آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی شدیدترین رکود را از زمان رکود بزرگ سال‌های 2007 تا 2009 تجربه کرد. تولید ناخالص داخلی آمریکا با بیشترین سرعت طی حداقل 73 سال گذشته کاهش یافته است.

یک تحقیق جداگانه از طرف موسسه آی اچ اس مارکت در روز دوشنبه نشان داد  شاخص مدیران خرید نهایی تا 50.9 کاهش یافته است.

علی‌رغم افزایش سفارش های جدید، بررسی تولیدکنندگان نشان می‌دهد کسب و کار آنها رو به رشد نیست. سازندگان تجهیزات حمل و نقل می گویند کل کسب و کار آنها 70 درصد کوچک شده است.

اشتغال در کارخانه ها به خاطر جنگ تجاری دولت ترامپ  با چین هنوز رو به کاهش است.

انتهای پیام/218

 

نظرات
  • 0 نظر