طبق نتایج تحقیق جدید سازندگان شاخص کیفیت شغلی (جی‌کیوآی) بخش خصوصی آمریکا، بیکاری در ایالات متحده در هفته‌ها و ماه‌های آینده به سطح بی‌سابقه‌ای خواهد رسید.
معاملات بازار سرمایه در نخستین روز کاری سال جدید با چراغ قرمز به پایان رسید و شاخص کل این بازار 4241 واحد ریزش داشت.
به نظر می‌رسد که ایرلاین‌های آمریکایی قصد دارند تمامی پروازهای مسافری خود را تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا و افت شدید تقاضا برای سفرهای هوایی لغو کنند.
گزارش‌ها حاکی‌ست که هکرها و مجرمان سایبری با سوء استفاده از ضعف‌های امنیتی ویندوز 10 تنها ظرف 48 ساعت، 130 هزار دلار به جیب زده‌اند.
یک کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه معاملات و ساخت و ساز ها تقریبا متوقف شده است، گفت: بازار مسکن به تحولات و پدیده‌ها دیر واکنش نشان می‌دهد و اثرات ویروس کرونا در آینده مشخص می‌شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: پنج استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اهواز،کرمان، فارس و بوشهر گرفتار سیلاب و تامین آب و برق در برخی از روستاهای این استان با مشکل مواجه شد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: آنچه چشم انداز صنعت سیمان در سال 99 را روشن‌تر می‌کند، موضوع قیمت سیمان است.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: خودکفایی غذایی کشور به 81 درصد رسیده و پیش بینی ما آن است که امسال این عدد به 83 درصد برسد.
رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ارایه گزارش عملکرد خزانه در سال گذشته به هیات دولت، اعلام کرد: نرخ بیکاری به 10 درصد رسید.